Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

image

Τα Σπορόφυτα Βασιλικών ιδρύθηκαν, πριν από περίπου 35 χρόνια, από το γεωπόνο Νικόλαο Αλεξίου. Με έδρα την Αγία Παρασκευή Θέρμης, λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε, αρχικά, ως μια οικογενειακή επιχείρηση, που κάλυπτε την τοπική αγορά και εξελίχθηκε γρήγορα σε έναν από τους πιο αξιόπιστους και σταθερούς συνεργάτες, για πολλούς παραγωγούς ,σε όλη την Ελλάδα.
Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει σπόρους των μεγαλύτερων οίκων παραγωγής φυτών, φαρμάκων και λιπασμάτων, καθώς και ποικιλίες σπόρων Σίτου δικής μας σποροπαραγωγής (πιστοποιημένα πάντα κατά ISO 9001:2008). Έχοντας δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο στήριξης για τους πελάτες μας, καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από την επιλογή των κατάλληλων υβριδίων και την συμβουλή των ανάλογων καλλιεργητικών τεχνικών, μέχρι τη σύνδεση με την αγορά πώλησης και την ουσιαστική προώθηση των προϊόντων τους.
Έχοντας πάντα, ως κύριο στόχο τη συνεχή εξέλιξη και απόδοση των προϊόντων μας, επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και καλλιεργητικές μεθόδους. Ακολουθώντας διαχρονικά την πρόοδο του αγροδιατροφικού τομέα και εργαζόμενοι, σκληρά για τη συνεχή εξέλιξη της εταιρίας μας, καταφέραμε να διαφοροποιηθούμε από τον ανταγωνισμό τόσο σε εγχώριο, όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Με πολλές συνεργασίες πλέον σε χώρες των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης, προμηθεύουμε τις αγορές του εξωτερικού με σπορόφυτα υψηλής ποιότητας. Στόχος των εξαγωγών μας, πέρα από την διεύρυνση της εταιρίας, είναι η διαφήμιση των Ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό και η ενίσχυση της ήδη καλής τους εικόνας.
Με όραμα μας την περαιτέρω εξέλιξη και εξάπλωση της εταιρίας, συνεχίζουμε να δουλεύουμε εξελίσσοντας, καθημερινά, τις γνώσεις και τις δράσεις μας. Μέσα από καινοτόμες έρευνες και πάντα με εντιμότητα και αξιοπιστία, προσφέρουμε στους συνεργάτες μας, υγιή και αποδοτικά σπορόφυτα λαχανικών, για μια ιδανική σοδειά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ:
Επωνυμία: ΣΠΟΡΟΦΥΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ Ε.Π.Ε.
Έδρα: ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΕΡΜΗ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Τ.Κ. 57001
ΓΕΜΗ: 121238804000
ΑΦΜ: 997614520
ΔΟΥ: Z’ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Η 25ετής εμπειρία μας

Καλλιεργούμε Συνεργασίες...

ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Εξυπηρετούμε και στο νέο μας κατάστημα.